Voorgerechten
-
Italiaans kruidenbrood
met aioli en tapenade
5 -
Taste & Share
proeverij van voorgerechten om samen te delen (vanaf 2 personen)
12.5 -
Kalfspastrami
met yoghurt-peper mayonaise, kaaskrokant en asperge
8.5 -
Steak Tartaar
met sjalot, zongedroogde tomaat, zilverui, knoflook crème, gepocheerde eierdooier en krokant van focaccia
9 -
Sashimi van zalm
met wasabi mayonaise, krokant, furikake en wakame
9 -
Italiaanse pomodorisoep
met pestoroom
5.5 -
Bietencarpaccio
met geitenkaas, walnoten, sinaasappel en balsamico
7.5 -
't Veerhuys bestaat 10 jaar
-
Jubileummenu
Het jubileummenu bestaat uit een proeverij van verschillende voorgerechten, een hoofdgerecht uit een keuzemenu en een proeverij van verschillende desserts (vanaf 2 personen)
27.5
Hoofdgerechten
-
Biefstuk pepersaus
malse biefstuk met groene pepersaus
=18.5 -
Biefstuk 't Veerhuys
met chimmichurri, gekarameliseerde ui en gepofte champignons
18.5 -
Marokkaanse lamsstoof
met couscous en harissa
16.5 -
Nederlandse scharrelkip
met romige mosterdsaus van Zwolse Mosterd
16.5 -
Zalmfilet op Oosterse wijze
met Oosterse marinade en lente-ui
18.5 -
Gebakken roodbaars
met frisse kruidensaus
19.5 -
Salade du chevre
een klassieke salade met geitenkaas van Boerin Doetie uit Jubbega, tomaat, komkommer, witlof, croutons en vinaigrette (geserveerd met brood of friet)
16.5 -
Fallafelburger
op een focacciabol en geserveerd met tzatziki
16.5 -
Al onze gerechten worden geserveerd met friet en salade, tenzij anders vermeld
Nagerechten
-
Taste & Share
proef en deel onze heerlijke desserts (vanaf 2 personen)
10.5 -
Hemelstoetje
mascarpone, rood fruit en Bastogne
7.5 -
Weckpotje chocolade
drie bereidingen van chocolade
8.5 -
Aardbeien omhuld met witte chocolade
geserveerd met vanille-ijs
8.5 -
Sorbet
mango, citroen en frambozen ijs
7.5